Kimoglou Seven Institute

Ξεκλειδώστε τη Δύναμη του Νου με τα Σεμινάρια Κλινικής Ύπνωσης του Dr. Δημήτριος Γ. Κίμογλου στο Metropolitan!

Σας γοητεύει οι αναξιοποίητες δυνατότητες του ανθρώπινου μυαλού; Ανακαλύψτε τον μεταμορφωτικό κόσμο της κλινικής ύπνωσης με τον διάσημο ειδικό Dr. Δημήτριος Γ. Κίμογλου, ιδιοκτήτη του Metropolitan.

Ο Dr. Δημήτριος Γ. Κίμογλου, μια πολύ σεβαστή αυθεντία στον χώρο της κλινικής ύπνωσης, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στα αποκλειστικά σεμινάρια του στο Metropolitan. Με πολυετή εμπειρία και βαθιά κατανόηση της σύνδεσης μυαλού-σώματος, ο Dr. Δημήτριος Γ. Κίμογλου δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αξιοποιήσουν την εξαιρετική δύναμη του υποσυνείδητου νου.

Σε αυτά τα συναρπαστικά σεμινάρια, θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι για να εξερευνήσετε τις τεράστιες δυνατότητες της κλινικής ύπνωσης. Η τεχνογνωσία και το ελκυστικό στυλ διδασκαλίας του Dr. Δημήτριος Γ. Κίμογλου θα σας καθοδηγήσουν στις αρχές και τις τεχνικές της ύπνωσης, παρέχοντάς σας πολύτιμες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες.

Γιατί να επιλέξετε τα Σεμινάρια Κλινικής Ύπνωσης του Dr. Δημήτριος Γ. Κίμογλου;

Καθοδήγηση ειδικών: Ο Δρ Κίμογλου φέρνει πλήθος γνώσεων και τεχνογνωσίας στα σεμινάριά του, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε την υψηλότερη ποιότητα εκπαίδευσης στην κλινική ύπνωση. Επωφεληθείτε από την εκτεταμένη εμπειρία του στον τομέα καθώς μαθαίνετε τεχνικές αιχμής και αποκτάτε πολύτιμες γνώσεις.

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Σπουδών: Τα σεμινάρια του Dr. Δημήτριος Γ. Κίμογλου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των θεμελιωδών αρχών της ύπνωσης, των επαγωγών και των τεχνικών εμβάθυνσης, της εργασίας με προτάσεις και εικονογραφήσεις και τη χρήση της ύπνωσης για θεραπευτικούς σκοπούς. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος επαγγελματίας, υπάρχει κάτι για όλους.

Πρακτική Εφαρμογή: Αυτά τα σεμινάρια δίνουν έμφαση στην πρακτική μάθηση και στην πρακτική εφαρμογή. Θα έχετε την ευκαιρία να εξασκηθείτε και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας υπό την καθοδήγηση του Δρ. Κίμογλου, διασφαλίζοντας ότι αισθάνεστε σίγουροι και ικανοί να χρησιμοποιήσετε την ύπνωση αποτελεσματικά.

Επαγγελματική Ανάπτυξη: Βελτιώστε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες με τις γνώσεις και τις τεχνικές που αποκτήσατε από τα σεμινάρια του Δρ. Κίμογλου. Αυτά τα σεμινάρια έχουν σχεδιαστεί για θεραπευτές, συμβούλους, ψυχολόγους, επαγγελματίες υγείας και άτομα που ενδιαφέρονται να ενσωματώσουν την κλινική ύπνωση στην πρακτική τους.

Prestigious Venue: Το Metropolitan παρέχει το ιδανικό περιβάλλον για μάθηση και προσωπική ανάπτυξη. Βυθιστείτε σε μια υποστηρικτική και εμπνευσμένη ατμόσφαιρα που προωθεί τη συνεργασία και την εξερεύνηση.

Μη χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία να εμβαθύνετε στον συναρπαστικό κόσμο της κλινικής ύπνωσης με τον Dr. Δημήτριος Γ. Κίμογλου. Κάντε το πρώτο βήμα για να ξεκλειδώσετε τις κρυμμένες δυνατότητες του μυαλού.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κρατήσετε τη θέση σας στα επερχόμενα σεμινάρια τουDr. Δημήτριος Γ. Κίμογλου

 

Τα σεμινάρια μας πραγματοποιούνται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, και άλλες περιοχές της Ελλάδας και στο εξωτερικό
Σε ποιους απευθύνονται

Σε όλους όσους ενδιαφέρονται να διδαχθούν την ύπνωση και την αυτούπνωση για αυτοβελτίωση για επαγγελματική και προσωπική χρήση και εφαρμογή καθώς και σε συνδυασμό με άλλες θεραπευτικές μεθόδους.
Βασικός στόχος του κάθε  Σεμιναρίου είναι η παροχή γνώσεων σε θέματα κλινικής ύπνωσης, τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο.
Οι γνώσεις αυτές θα βοηθήσουν τους εκπαιδευόμενους να μάθουν μια νέα τεχνική η οποία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά πληθώρα ψυχικών και σωματικών διαταραχών.Το σεμινάριο Basic απαρτίζεται από τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:
1. Έλεγχος βάρους
2. Stress Management
4. Έλεγχος πόνου
5. Κάπνισμα
6 . Θεραπεία φοβίας
7. Υπνωτική Γλώσσα - υποβολές
8. Hypnotic Φαινόμενα
9. Πρακτική και ασκήσεις

Το σεμινάριο Advanced απαρτίζεται από τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:
1. Θεραπεία κατάθλιψης
2. Αναδρομές
3. Αυτούπνωση
4. Ύπνωση και θεραπεία σωματικών διαταραχών
5 .Ύπνωση και μέγιστες Αθλητικές επιδώσεις
6. Έλεγχος πόνου
7. Πρακτική και ασκήσεις

Το σεμινάριο Plus απαρτίζεται από τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:
•    Κλινική ύπνωση και οργανικά προβλήματα υγείας
•    Καρκίνος και αυτοάνοσα
•    Καρδιακές παθήσεις
•    Υψηλή αρτηριακή πίεση
•    Ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα
•    Αλλεργίες
•    Άσμα και παθήσεις των πνευμόνων
•    Κολίτιδα
•    Μυϊκοί σπασμοί
•    Στομαχικές διαταραχές

Η πρακτική άσκηση λειτουργεί ως κεντρικός επεξεργαστής της όλης επιμόρφωσης και έχει ως στόχους:
Τη στοιχειώδη γνωριμία των εκπαιδευόμενων με την πραγματικότητα που επικρατεί στα πλαίσια της κλινικής ύπνωσης και την ανάπτυξη δεξιοτήτων κλινικής ύπνωσης ως εργαλείου διαρκούς επιστημονικής και επαγγελματικής βελτίωσης.

Επιστημονικά υπεύθυνος: Dr. Δημήτριος Κίμογλου

Στους συμμετέχοντες χορηγείται :
Βεβαίωση Παρακολούθησης από το North Brain Lab
Πλούσιο υλικό σε ηλεκτρονική μορφή
Φάκελος σεμιναρίου
Μπλοκ σημειώσεων, στυλό